Ruokalistamme sydän ovat aidot raaka-aineet ja niitä arvostava ruoan valmistus. Juuremme ovat klassisessa keittiössä, jonka rinnalle tuomme maanläheisen ja rennon otteemme. Lopputuloksena syntyy niin raikkaita ja keveitä aterioita kuin meheviä yhdistelmiä isompaan nälkään.

Ravintolastamme löydät lisäksi Jakobin listan, jossa on vaihtuvia ruokalajeja sesongin mukaan. Tarvittaessa keittiömme valmistaa annokset erikoisruokavaliot ja vegaanit huomioiden. Kysythän lisää tarjoilijoiltamme, autamme mielellämme.

A la carte -keittiömme palvelee: Ti – Pe 16.00 – 22.00 ja La 11.00 – 22.00

ALKUPALAT

Kepeää kasvista, syksyn juureksia, ryhdikkään maukasta paistia. Kullekin oma annos tai yhteisesti jaettava herkkusetti.

FILIPOFIN ALKUPALALAJITELMA KAHDELLE:
Valikoima erilaisia herkkuja jaettavaksi L,(G)

16,00

SAMETTISTA MAA-ARTISOKKAKEITTOA L,G (VE)

8,00

TALON BLINI & SIIAN MÄTIÄ L, G (VE)

9,00

PÄÄRUOAT

Kyllä kauppias Filipoffkin hymyilisi nämä herkut nähdessään, saati maistaessaan! Sesongin raaka-aineista, ja tietenkin alusta asti keittiössämme valmistettua.

PUNAJUURIRISOTTO: speltistä L (VE)

16,00

PAIKALLISTA KUHAA, Smetana-sinappikastiketta & kukkakaalia L, G

24,00

UUDEN KULMAN LEHTIPIHVI, maustevoita & yrttiperunoita L, G

23,00

PORON VASAN PAAHTOPAISTIA, mustaherukkakastiketta & suppilovahveroa L (G)

29,00

JÄLKIRUOAT

Hempeän kevyttä makeaa, kermaisen pehmeää tai marjojen pirteitä aromeja. Mieleenpainuva päätös illalliselle!

MUSTIKKAPAVLOVA, Mascarponea & mustikkaa VL, G (VE)

8,00

KURPITSAKAKKUA, Karpaloa & suolakinuskia L, G

9,00

JUUSTOT: Viinin seuraksi tai jälkiruoaksi

6,00

JÄÄTELÖÄ: lakritsi L, G/ suklaa M, G, VE / sitruunasorbetti M, G,VE

4,00

LAPSILLE

Meillä on lapsille aina varattuna kestosuosikkeja, kuten kanaa ja ranskalaisia. Mieleisen annoksen saa koota oman maun mukaan. Tulee hyvä mieli ja taas jaksaa!