Ruokalistamme sydän ovat aidot raaka-aineet ja niitä arvostava ruoan valmistus. Juuremme ovat klassisessa keittiössä, jonka rinnalle tuomme maanläheisen ja rennon otteemme. Lopputuloksena syntyy niin raikkaita ja keveitä aterioita kuin meheviä yhdistelmiä isompaan nälkään.

Lapsille meillä on aina varattuna kestosuosikkeja, kuten lihapullia ja ranskalaisia. Mieleisen annoksen saa koota oman maun mukaan.
Tulee hyvä mieli ja taas jaksaa!

Tarvittaessa keittiömme valmistaa annokset erikoisruokavaliot ja vegaanit huomioiden. Kysythän lisää tarjoilijoiltamme, autamme mielellämme.

A la carte -keittiömme palvelee: Ti – Pe 16.00 – 22.00 ja La 11.00 – 22.00

Ravintolasulun jälkeen avaamme uudella ruokalistalla, julkaisemme menun lähempänä avaamista.

ALKUPALAT

Kepeää kasvista, syksyn juureksia, ryhdikkään maukasta paistia. Kullekin oma annos tai yhteisesti jaettava herkkusetti.

PÄÄRUOAT

Kyllä kauppias Filipoffkin hymyilisi nämä herkut nähdessään, saati maistaessaan! Sesongin raaka-aineista, ja tietenkin alusta asti keittiössämme valmistettua.

JÄLKIRUOAT

Hempeän kevyttä makeaa, kermaisen pehmeää tai marjojen pirteitä aromeja. Mieleenpainuva päätös illalliselle!

JAKOBIN LISTA

Jakob Filipoffin inspiroima listamme on kunnianosoitus menneen ajan kauppiaille Torikatu 10:ssä. Näissä herkuissa kohtaavat runsas makumaailma ja kansainväliset vaikutteet.